Tuinen Frederik Roeselare

Graag leid ik u rond in deze virtuele wereld, waarin ik al onze diensten aan u wil voorstellen. Door de jaren heen zijn we meegegroeid met het grote aanbod dat op heden hoort bij de aanleg en onderhoud van tuinen. Ongetwijfeld vind U hier wat U zoekt, graag en vrijblijvend kom ik bij U langs op gesprek om dit toe te lichten. Mocht U toch niet vinden wat U zoekt, neem dan vlug contact op en wellicht kan ik u toch verassen met ons aanbod.

Realisaties

Realisaties

Lees Meer

Contacteer Ons

Contacteer Ons

Lees Meer

Over ons

Tuinen Frederik Roeselare

Elke tuin is UNIEK !

Het creëren van een groene ruimte die de seizoenen weerspiegelt en oogstrelend harmonieert met de woning is de mooiste van alle kunsten.

Met meer dan 20 jaar ervaring verdiepen we ons met passie en overgave in u groene vraagstukken en verstrekken wij u graag deskundig advies. 

Problemen trachten we steeds als kansen aan te grijpen; voor elke situatie zoeken wij naar de meest gunstige oplossing.

Vakkennis

Wij blijven ons continu bijscholen om up-to-date te zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen voor onze kennis in de tuinaanleg en tuinonderhoud.

Onze Diensten

Ontwerp

Steeds kom ik persoonlijk bij U langs en luister naar u wensen en noden voor zowel onderhoud, nieuwe aanleg of renovatie van U tuin of groene zone. Een voortuin, zijkant, oprit, terras, plantenborder, grote tuin of totaal concept, steeds hebben wij een creatieve kijk op uitwerking door onze jarenlange ervaring.

Aanleg

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin komt heel wat kijken. Vaak is het mogelijk door een goede voorbereiding een aantal standaardfouten te vermijden en zo enkele jaren later veel geld te besparen.Tuinen Frederik is de geschikte persoon om u te helpen bij de ..

Onderhoud

U tuin is Uw maar ook ons visitekaartje.Het Gehele Jaar door een mooi verzorgde tuin.
Het is belangrijk dat een tuin deskundig wordt onderhouden om de tuin in optimale conditie te houden . Vakkundig onderhoud gaat van bemesten, snoeien in de juiste periode, preventieve maatregelen nemen