Diensten

Ontwerp

Steeds kom ik persoonlijk bij U langs en luister naar u wensen en noden voor zowel onderhoud, nieuwe aanleg of renovatie van U tuin of groene zone. Een voortuin, zijkant, oprit, terras, plantenborder, grote tuin of totaal concept, steeds hebben wij een creatieve kijk op uitwerking door onze jarenlange ervaring.

Diensten

Aanleg

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin komt heel wat kijken. Vaak is het mogelijk door een goede voorbereiding een aantal standaardfouten te vermijden en zo enkele jaren later veel geld te besparen.
Tuinen Frederik is de geschikte persoon om u te helpen bij de verwezenlijking van een mooi groen geheel dat uw woning heel zeker een meerwaarde geeft.

De aanleg of renovatie van een tuin wordt steeds complexer en veelomvattender.
Nieuwe normen, nieuwe materialen, nieuwe technieken ondersteunen wij zoveel mogelijk door voortdurende bijscholing en opleidingen.

Soms is het nodig om een tuin te veranderen en een nieuw ontwerp te laten maken. Doordat de gezinsomstandigheden zijn veranderd, Aanpassingen aan de woning of dat men uitgekeken is op de huidige tuin. Dikwijls zijn er al vage ideeën hoe de veranderde tuin er uit moet komen te zien. Maar toch zijn er twijfels of het eindresultaat echt wel zo wordt zoals de tuinbezitter het in gedachte heeft. Tuinen Frederik adviseert U en neemt zo uw twijfels weg.

Tuinen Frederik levert werk dat voldoet aan uw verwachtingen. Al onze gebruiksmaterialen en planten zijn gegarandeerde kwaliteitsproducten.

Diensten

Onderhoud

U tuin is Uw maar ook ons visitekaartje.

Het Gehele Jaar door een mooi verzorgde tuin.
Het is belangrijk dat een tuin deskundig wordt onderhouden om de tuin in optimale conditie te houden . Vakkundig onderhoud gaat van bemesten, snoeien in de juiste periode, preventieve maatregelen nemen tot algemeen onderhoud.

Het onderhoud is van groot belang voor een blijvend mooie tuin. Daarom is het een must om aan uw tuin de pracht te geven die de financiële inspanning van studie, project & uitvoering beloont. Het onderhoud van U tuin begint vanaf het eerste seizoen .

Steeds meer nieuwe particulieren en bedrijven laten door Tuinen Frederik het onderhoud van hun tuin door ons uitvoeren. Wekelijks, maandelijks of op afroep, afhankelijk van uw wensen, komen wij dan bij u langs.

DSC07861.JPG
DSC07872.JPG